divendres, 13 de febrer del 2009

Reunió amb el Departament d'Educació, dimarts 17 de febrer de 2009

El dimarts dia 17 de febrer de 2009 a 2/4 de 10 del matí hi haurà una reunió al Departament d'Educació a Barcelona amb el Sr. Camil Fortuny, Director General de Recursos del Sistema Educatiu i la Sra. Dolors Collell, Directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central i el Sr Rafael Gisbert, de la Subdirecció General de Centres Educatius.

Hi assistiran tres representants del Grup de mestres i professors de les escoles concertades d'Osona amb contracte programa (Ernest Pla, M. Carme Boix i Lleonard Sànchez), juntament amb els tres Secretaris/res dels Sindicats, Sra. Montse Ros (CCOO), Sra Roser Font (UGT) i el Sr. Francesc Portalès (USOC), i també el Sr. Carles Armengol Secretari General Adjunt de les Escoles Cristianes de Catalunya.
El motiu de la reunió, demanada pel nostre Grup, és buscar una sortida satisfactòria a les demandes que venim plantejant des de fa ja més de dos anys. Unes demandes que no són altres que aconseguir que als/les professionals de les escoles amb Contracte Programa se'ns l'homologuin les condicions de treball en relació a les dels professionals de l'ensenyament públic.

Òbviament no sabem el resultat de la reunió del proper dimarts, però entenem que aconseguir que representants de l'Administració, de la Patronal i dels Sindicats s'asseguin en una mateixa taula és un pas molt important i un motiu d'esperança pel més d'un miler de treballadors i treballadores de les 27 escoles concertades de Catalunya que tenen subscrit un Contracte Programa amb el Departament d'Educació.

Osona, 13 de febrer de 2009

Grup de Mestres i Professors/es de les Escoles Concertades d'Osona amb Contracte Programa