dimarts, 20 de gener del 2009

Carta al conseller d'Educació, Ernest Maragall

Honorable Conseller d’Educació Sr. Ernest Maragall i Mira

Benvolgut Sr. Conseller

El Grup de Mestres i Professors/es de les Escoles Concertades d’Osona amb Contracte Programa, després de reunir-nos amb els Secretaris Generals d’Ensenyament dels sindicats USOC, el Sr. Francesc Portalés, UGT la Sra. Roser Font i CCOO la Sra. Montse Ros i també de reunir-nos amb els representants de l’Escola Cristiana, Sr. Enric Puig, Secretari General de l’Escola Cristiana de Catalunya, el Sr. Carles Armengol, Secretari General Adjunt de l’Escola Cristiana de Catalunya i el Sr. Antoni Manyé , Secretari Tècnic de l’Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya.

S’ha acordat, per la voluntat de totes les parts, de sol·licitar i poder tenir una reunió amb vostè, per tal de buscar i intentar trobar una sortida a les demandes que com a professionals de les escoles concertades amb contracte programa venim reclamant des de fa temps. En aquesta reunió que li proposem hi assistirien tres membres del Secretariat de les Escoles Cristianes, els Secretaris Generals dels Sindicats d’Ensenyament UGT, USOC i CCOO, així com tres membres del nostre Grup.

Considerant que pot ser una reunió profitosa. I que és per tot això que li expressem doncs el nostre desig que tingui l’amabilitat de convocar-nos per tal de tractar, totes les parts abans esmentades, el tema de les nostres més que conegudes reivindicacions.

Tot esperant la seva resposta, el saluda atentament

Ernest Pla i Brunet, representant del Grup de mestres i Professors de les Escoles Concertades d’Osona amb Contracte Programa.

Manlleu , 15 de gener de 2009