dissabte, 16 de febrer del 2008

Dotze signants del Pacte Nacional per a l'Educació demanen que Maragall els rebi

Dotze entitats que van signar el Pacte Nacional per a l'Educació el 2006 demanen al conseller Ernest Maragall que convoqui la comissió de seguiment abans de deu dies per debatre sobre la nova llei que vol aprovar i contra la que més de la meitat dels col·legis van fer vaga ahir. Volen concretar-ne el procés de debat i tramitació, aclarir quin grau de participació hi tenen i fer el seguiment dels acords a què van arribar fa dos anys.

Expliquen que Maragall els va enviar una carta el 29 de gener dient que convocaria la comissió, però no va marcar ni dia, ni hora, ni lloc. És per això que ara el conviden a què ho faci abans de deu dies, un termini que consideren raonable després de la jornada de vaga que més de la meitat dels mestres i professors van protagonitzar ahir.

Subscriuen la demanda l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya; les federacions de pares d'alumnes de Primària i Secundària; CC OO, UGT, USOC i les respectives federacions d'ensenyament; la Federació de Moviments de Renovació Pedagógica i l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya. El sindicat majoritari, la USTEC, no va signar el pacte i, per tant, tampoc subscriu la demanda.

Font: Vilaweb.cat

Carta que s'ha enviat al conseller Maragall (pdf)