dimecres, 21 de novembre del 2007

Nota de premsa: 21-11-07

El Grup de Mestres i Professors/es de les escoles concertades d'Osona amb contracte programa, amb la finalitat de continuar impulsant el procés d'homologació de les nostres condicions de treball amb les dels nostres companys/es de l'escola pública us comuniquem que hem fet arribar les nostres demandes i inquietuds tant a les patronals del sector com als sindicats.

Pel que fa a les patronals ens dirigim a l'Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya, a la Confederació de Centres Autònoms d'Ensenyament i a la Federació Catalana de Centres d'Ensenyament a les quals demanem la seva col·laboració i comprensió per tal de posar fi a aquesta situació discriminatòria que estem vivint.

Quan al sindicats (USOC, UGT i CCOO) els demanem que conjuntament instin al Govern de la Generalitat de Catalunya i a les Patronals a donar compliment al Pacte Nacional per a l'Educació, en aquells aspectes que fan referència a l'homologació de les condicions laborals del professorat dels centres concertats amb contracte programa amb els dels centres públics. Els instem a que negociïn bàsicament els següents punts: reducció de la jornada lectiva (com és sabut a la primària la diferència són de 65 hores anuals i de 210 hores a la secundària), tutoria i complements de càrrecs, renegociació del procediment per cobrar els estadis , etc.

Cal recordar que si tots els professionals de les dues xarxes ens hem format a les mateixes universitats, si tenim la mateixa tipologia d'alumnat i si a la classe tenim l'obligació de fer exactament el mateix, entenem que no hi ha cap tipus de justificació que tinguem condicions de treball diferents. És a dir que si fem la mateixa funció tenim dret a exigir la mateixa condició.

Osona, 21 de novembre de 2007

Mestres i Professors/es de les escoles concertades d'Osona amb contracte programa