dijous, 15 de novembre del 2007

Carta als sindicats: CCOO, UGT i USOC

A l’atenció:

Sr. Francesc Portalés i Claramonte, secretari general de la Federació d’Ensenyament de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC).

Sr. Albert Tierraseca i Hernàndez, secretari general de la Federació d’Ensenyament de la FETE-UGT

Sra. Montse Ros i Calsina, secretària general de la Federació d’Ensenyament de Comissions Obreres (CCOO).

Osona, 15 de novembre de 2007

El grup de mestres i professors/es de les escoles concertades amb contracte programa demanem als representants de les organitzacions sindicals representatives de l’ensenyament privat de Catalunya, USOC, UGT i CC.OO, que conjuntament instin el Govern de la Generalitat de Catalunya i les Patronals a donar compliment al Pacte Nacional per l’Educació, en aquells aspectes que fan referència a l’homologació de les condicions laborals del professorat dels centres concertats amb contracte programa amb els dels centres públics, la Titularitat dels quals recau en el Departament d’Educació.

Per tant demanem que es negociïn els següents punts:

· La reducció de la jornada lectiva del professorat a 23 hores lectives a l’ensenyament infantil i primària i a les 18 hores lectives a l’ensenyament secundari.
· Tutoria i complements de càrrecs.
· Recursos complementaris (cursets, materials...).
· Renegociació del procediment per cobrar els estadis, derivat dels acords de 24 de maig de 2005, per l’establiment d’un nou complement retributiu per al professorat dels centres concertats amb contracte programa. Aquesta negociació s’hauria de fer en base a criteris no discriminatoris respecte al que en el seu dia va signar per als funcionaris docents i més actualment al personal interí dels centres públics.

Tot això en el marc del desplegament del Pacte Nacional per l’educació i dintre de la Comissió de seguiment del sector concertat.

Grups de mestres i professors/es de les escoles concertades amb contracte programa