dimecres, 28 de novembre del 2007

Entrevista amb el Diputat de CIU, Sr. Ramon Espadaler

Representants del Grup de Mestres i Professors/es de les escoles concertades d'Osona amb contracte programa, ens vam reunir aquest passat divendres 23 de novenbre amb el Diputat el Sr. Ramon Espadaler, per tal d'exposar-li, el greuge que patim com a treballadors/es de l'escola concertada amb contracte programa i demanar-li el seu suport, i la seva implicació, per tal d'impulsar el procés d'homologació de les nostres condicions laborals amb les del personal de l'escola pública.

El Sr Ramon Espadaler va manifestar la seva comprensió i el seu suport a les nostres reivindicacions. I entre altres coses s'ha compromès al següent:

A través del grup parlamentari de CIU a donar resposta per escrit a les nostres demandes, a concertar una entrevista amb la Sra. Irene Rigau com a membre de la Comissió d'Educació i Universitats, i alhora portaveu de l'esmentada comissió, i també es va comprometre a pressionar al govern al Parlament de Catalunya instant-lo a donar compliment al Pacte Nacional per a l'Educació. És a dir a concretar el procés d'homologació. Tot això dins del marc d'implantació dels Contractes Programa i del desplegament del Servei Públic Educatiu, d'acord amb el Pacte Nacional per a l'Educació.

Reiterem, una vegada més, que els beneficiats del Contracte Programa n'hem de ser absolutament TOTS i TOTES: les famílies, les escoles i també, per descomptat els professionals de l'educació que cada dia fem possible que l'educació d'aquest país vagi endavant. No volem ser considerats i tractats com a treballadors de segona..

Osona, 28 de novembre de 2007

Grup de Mestres i Professors/es de les escoles concertades d'Osona amb Contracte Programa