dijous, 4 de juny del 2009

Resum Assemblea 3 de juny de 2009

Hem passat balanç del fet fins ara, s’ha de remarcar que aquest cop entre els assistents hi havia representants de les escoles de: Girona, Solsona i Martorell. També des l’Escola dels Àngels Vedruna de Barcelona ens han fet arribar que podem comptar amb ells.

S’ha passat un power explicant els actes d’aquest curs escolar. Ressaltant la trobada mantinguda al Departament d’educació i les trobades amb els diputats.

Tal com s’ha proposat farem una recollida de signatures fins el dia 15 de juny que anirem a entregar personalment als diputats: Josep M. Freixanet d’ERC, Flora Vilalta del PSC i Meritxell Ruiz de C i U perquè recolzin a favor de l’esmena d’ICV 1729 que diu:

"En els centres privats concertats que estableixen un contracte programa amb l’administració educativa es realitzaran l’homologació immediata de plantilles, jornada i horari lectiu dels docents d’aquests centres en relació als de l’ensenyament públic"

S’acorda fer una carta als alcaldes i regidors d’educació dels respectius ajuntaments per recolzar i donar suport a l’esmena en forma de signatura particular. Al mateix temps es farà arribar al President del Consell Comarcal d’Osona.

També han sorgit altres idees com fer un acte mediàtic, tant a Vic? o al Parlament? però veient els dies que ens queden, alguns no ho veiem gaire possible, degut al calendari de votació de la Llei. Però caldrà veure el com i quan es pot realitzar.

Així mateix s’acorda que: a nivell particular es poden anar fent escrits com ja està fent algun membre del grup. Diumenge passat (31-5-2009) a la Vanguardia es va publicar una carta del nostre company Ramon Mas.

Per continuar informats aneu mirant el bloc i els missatge del grup de Google, que ja us anirem informant del dia que anirem a veure els tres diputats.
És molt i molt important recollir el màxim nombre de signatures i si pot ser, abans del dia 15.