dimecres, 29 d’octubre del 2008

Manifest sindical conjunt per la negociació del conveni de l'ensenyament privat de Catalunya

Les patronals de l'ensenyament privat de Catalunya mantenen una posició obstruccionista en la negociació del conveni col·lectiu. En les diverses reunions mantingudes fins ara, es neguen a negociar les condicions laborals dels treballadors i treballadores - docents i PAS -, tot i que ja fa prop de sis anys que no es produeixen millores substancials.

Els sindicats USOC, UGT i CCOO exigeixen que les patronals s'avinguin a negociar el CONVENI DE L'ENSENYAMENT PRIVAT DE CATALUNYA, no exclusivament les taules salarials de l'any 2008.

És per això que es convoca una CONCENTRACIÓ UNITÀRIA.

Dia: dijous 6 de novembre
Hora: 18 h.
Lloc: C. Rivadeneyra, 6. Barcelona
  • Per la reducció de la jornada lectiva del professorat.
  • Per les millores en les condicions laborals del Personal d'Administració i Serveis.
  • Per un salari digne.
  • Per les millores socials.

Veure el manifest original


Cal recordar que ara és el moment d'aconseguir reptes molt importants i urgents; cal avançar en el procés d’homologació de les nostres condicions de treball i, per això, s'ha de negociar un nou acord de plantilles amb el Departament. Abans, però, cal que les patronals facin un primer pas cap a aquesta homologació, perfectament possible amb les plantilles actuals. És per tot això que s'inicia un període de mobilitzacions conjuntes dels tres sindicats més representatius del sector i que començaran amb una primera concentració davant la seu d’Escoles Cristianes.

Cal participar en aquest procés de mobilitzacions per tal de millorar les nostres condicions laborals.

NO HI HAURÀ HOMOLOGACIÓ SENSE MOBILITZACIÓ!!