divendres, 27 de juny del 2008

Reunió amb la diputada d'ICV Dolors Camats, 26 de juny

El dijous 26 de juny, dos representants del Grup de Mestres i Professors/es d'Escoles Concertades d'Osona amb Contracte Programa, ens vam reunir amb la diputada d'ICV Dolors Camats.

Igual que amb la resta de grups parlamentaris li vam exposar les nostres reivindicacions i la necessitat que es compleixi allò que diu el Pacte Nacional per a l'Educació. Ella es va refermar amb la idea i la convicció que evidentment el PNE s'ha de complir en la seva integritat. Ens va comentar que al Departament d'Educació, i per extensió a la resta del govern, hi ha molts problemes de finançament i que això ho dificulta tot. Per exemple segons ella, part dels incompliments en els Contractes Programa són deguts al problemes de finançament, problemes que es veuen agreujats pel creixement de la població, l'aplicació de la sisena hora a l'escola publica, etc. i que han deixat el calaix sense ni un euro.

Quan a la Llei d'Educació ens ha ofert la possibilitat (segurament) que en el tràmit de la Llei al Parlament i que és el moment que es veu que criden a molta gent a donar la seva opinió, nosaltres podem ser un d'aquests grups o entitats que hi anem a dir-hi la nostra. A veure si és veritat. Nosaltres li hem dit que per descomptat volem anar-hi i dir-hi la nostra.